15 julio, 2024

Assolir l’èxit a la universitat és actualment molt important, perquè es comença a construir un futur laboral pròsper i destacat en un context tan competitiu com el nostre. La universitat és avui dia una de les principals eines per a convertir-se en un estudiant d’èxit i així sortir al mercat laboral amb cert avantatge enfront dels altres professionals.

residencia-sarria_extra-cat_2

L’èxit acadèmic no és fàcil, però tampoc és impossible. A continuació us deixem alguns consells que t’ajudaran a tenir un millor acompliment acadèmic i a sobresortir entre els teus companys a la universitat:

  1. Organitza el teu temps i activitats

Utilitza les eines que vulguis: agenda, llibreta, ordinador o mòbil. Anota totes les activitats que has de fer, analitza quant gastes en cada activitat, pensa en estratègies per agilitzar les tasques i aprofitar més el teu temps.

  1. Dona més del que s’espera

Una de les claus de l’èxit i de diferenciar-se entre la competència, no és només complir amb les tasques assignades, sinó donar una mica més cada vegada. Aquest treball addicional és vist com dedicació i esforç i et pot portar a que altres persones donin bones referències de la qualitat del teu treball.

  1. Millora el teu perfil acadèmic

Cerca activitats extracurriculars que puguin ajudar-te a millorar la teva carrera. Això, no només pot augmentar i complementar el teu aprenentatge sinó que et farà veure com una persona activa. Pots assistir a cursos de la residència d’estudiants universitaris o d’acadèmies, escoles i centres.

  1. Actualitza’t permanentment

L’aprenentatge constant i el repassar les coses vistes en altres semestres, t’ajudarà a ser un millor estudiant. Fer-ho, és sens dubte, una de les principals armes que has de tenir en compte si vols sobresortir en el món acadèmic.

  1. Estudia amb passió

Finalment, recorda que tot el que facis, des del mínim fins al gran, has de fer-ho amb ganes. Busca la manera de motivar, ja sigui mitjançant els objectius de la teva carrera, el gust per ella o l’afinitat amb els teus companys.

Deja una respuesta